Όλα τα delivery εστιατόρια της περιοχής σας με ένα click στην οθόνη σας !
 
Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2018
 
 
Επιλέξτε την περιοχή σας, την κουζίνα της επιλογής σας και με ενα click στην οθόνη σας θα εμφανιστούν όλες οι γευστικές επιλογές από τα καλύτερα delivery εστιατόρια της περιοχής σας.
Επιλέξτε την περιοχή σας:
Επιλέξτε την κουζίνα σας:
 
 
 
 

Εισάγετε το Email σας!
Email:
 
Το όνομά σας:
Το email σας:
Όνομα φίλου/φίλης:
Email φίλου/φίλης:
To email που θα λάβει:
#Όνομα φίλου/φίλης#,

Αν θελεις να παραγγείλεις φαγητό απο delivery ψάξε στο Iamhungry.gr.
Ολα τα delivery εστιατόρια της περιοχής σου με ένα click στην οθόνη σου.

#Το όνομά σας#
 

   
εγγραφή διαγραφή
 
 
 
Βοήθεια / FAQs
 
1. Τι είναι το IamHungry.gr ;
To IamHungry.gr είναι ένα portal στο internet μέ τα καλύτερα deliveries ταξινομημένα κατά περιοχή και κουζίνα με τα πλήρη menu τους δίνοντας την δυνατότητα σε εσάς να επιλέξετε εστιατόριο, γεύμα και να παραγγειλειτε τηέφωνικώς ή online.
   
2. Πως μπορώ να παραγγείλω ;
Επιλεγετε την περιοχή που βρίσκεστε την κουζίνα που επιθυμείτε και με ένα click εμφανίζονται τα deliveries που καλύπτουν την περιοχή σας και την κουζίνα της επιλογης σας. Επιλέγετε εστιατόριο, βλέπετε το menu, επιλέγετε το γεύμα και δίνετε την παραγγελία σας τηλεφωνικώς ή online (αν υποστηρίζει το εστιατόριο).
   
3. Τι θα κερδίσω άν γίνω μέλος στο IamHungry.gr
Για να γίνετε μέλος προϋποθέτει να έχετε μία έγκυρη διέυθυνση e-mail. Με την εγγραφή σας στο IamHungry.gr θα μπορείτε άμεσσα να κάνετε online παραγγελίες, και να κρατάτε ιστορικό των παραγγελιών σας, να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό για τα νέα εστιατόρια της περιοχής σας, να αποθηκεύετε τα αγαπημένα σας εστιατόρια και να λαμβάνετε εκπτωτικά κουπόνια προσφοράς από τα εστιατόρια για τις τηλεφωνικές και online παραγγελίες.

Μόλις ολοκληρώσετε την διαδικασία της εγγραφής θα λάβετε e-mail για την ενεργοποίηση της
   
4. Πως λειτουργεί η online παραγγελία ?
Η online παραγγελία ισχυεί μόνο για τα εστιατόρια που υποστηρίζουν αυτή την λειτουργία. Για να κάνετε μια παραγγελία online πρέπει να εγγραφείτε ως μέλος στο IamHungry.gr έτσι δεν θα χρειάζεται κάθε φορά να δίνετε τα στοιχεία σας. Αφού ολοκληρώσετε την εγγραφή σας, κάνετε login, επιλέγετε εστιατόριο, βλέπετε το menu επιλέγετε δίπλα από τα γεύματα που επιθυμείτε τις ποσότητες , γράφετε κάποιο σχόλιο αν θέλετε για κάποια ιδιαίτερη προτίμιση και κάνετε click στην προεπισκόπηση όπου ελέγχετε την παραγγελία σας και στην συνέχεια κάνετε click στην αποστολή της παραγγελίας.
   
5. Πως θα γνωρίζω ότι το εστιατόριο έλαβε την παραγγελία ?
Μόλις το εστιατόριο λάβει την παραγγελία θα σας στείλει απαντητικό e-mail που θα σας ενημερώνει για την αποστολή της, επίσης στο ιστορικό των παραγγελιών σας η παραγγελία θα εμφανίζεται ως εγκεκριμένη.
   
6. Μπορώ να ακυρώσω μια online παραγγελία ?
Απο την ενότητα "παραγγελίες μου" μπορείτε να ακυρώσετε μια online παραγγελία μόνο αν είναι ακόμα σε κατάσταση εκρεμής, κάνετε click στον κωδικό της παραγγελίας, βλέπετε την παραγγελία και πατάτε το πλήκτρο "ακύρωση" . Σε περίπτωση που είναι εγκεκριμένη πρέπει να επικοινωνίσετε τηλεφωνικώς με το εστιατόριο για το αν μπορεί να ακυρωθεί.
   
7. Τι είναι το κουπόνι προσφοράς ?
Με το κουπόνι προσφοράς έχετε την δυνατότητα να εκμεταλευτείτε προσφορές που κάνουν τα εστιατόρια μόνο για εσάς. Δείτε ποια εστιατόρια έχουν το ειδικό σήμα για τις προσφορές, κανετε login ως μέλος και δείτε την προσφορά που έχουν για εσάς. Επειδή το κουπόνι είναι προσωπικό και μοναδικό πρέπει για να το πάρετε να έχετε κάνει πρώτα εγγραφή ως μέλος και login.
   
8. Το κουπόνι προσφοράς ισχύει για τηλεφωνικές και online παραγγελίες ?
Οι προσφορές ισχύουν και για τις τηλεφωνικές παραγγελίες αλλά και για τις online. Στις τηλεφωνικές παραγγελίες κάνετε login ως μέλος δείτε το menu του εστιατορίου, διαλέξτε το γεύμα σας και πριν πάρετε τηλέφωνο κάνετε click στο κουπόνι και σας εμφανίζεται ο κωδικός του. Όταν τηλεφωνήσετε για να δώσετε την παραγγελία σας δώστε και τον κωδικό του κουπονιού λέγοντας ότι βρήκατε το menu στο IamHungry.gr και ζητήστε την προσφορά. Στις online παραγγελίες η προσφορά μπαίνει αυτόματα στην παραγγελία σας. Απλά παραγγείλετε ότι θέλετε και θα πάρετε την προσφορά σας
   
9. Πόσα κουπόνια μπορώ να πάρω ?
Κάθε εστιατόριο καθορίζει τον αριθμό των κουπονιών που θα πάρετε καθώς και το είδος της προσφοράς η οποία μπορεί να είναι κάποιο δώρο ή έκπτωση στις παραγγελίες σας. (Θα προτείναμε να μην κάνετε άσκοπα click στα κουπόνια γιατί κάθε φορά εξαντλείται ένα δικό σας κουπόνι.)